This is default featured post 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

14 Ekim 2013 Pazartesi

Hadise kiminle aşk yaşıyor!


Vatan'da yer alan habere göre; ünlü şarkıcı Hadise, önceki akşam İzmirli iş adamı Ozan Çelik ile Ulus’taki Sunset Restaurant’ta başbaşa yemek yedi.
İkili daha sonra Ortaköy’deki gece kulübü Albüm’de geç saatlere kadar eğlendi.
Hadise ile Ozan Çelik birlikte görüntü vermemek için kulübe ayrı geldi.
Ancak içerideki samimiyetleri dikkat çekti.
Ozan Çelik’in korumalarının beklediği özel locada sarmaş dolaş dans ettiler.
Hadise bu sırada sevgilisini öpücüklere boğdu.
Hadise eğlence sonunda gece kulübünü Ozan Çelik’den önce terk etti.
Kendisine sevgilisinin korumaları eşlik etti. Araca binerken görüntü vermemek için büyük çaba sarf eden Hadise yüzünü kapattı. Hadise ile Ozan Çelik’in 2 aydır görüştükleri iddia ediliyor.

Kurbanda kavurma nasıl yapılır.

Bayram soflarının vazgeçilmez yemeği kavurma için bayramı beklemenize gerek yok. Her zaman yapabileceğiniz kavurmanın bu kolay tarifi ile bayramlardaki neşe ve mutluluğu evinize getirebilirsiniz. Malzemeler (4-6 kişilik) 2 yemek kaşığı (70 gr) Teremyağ 1 kg kuşbaşı kuzu eti Üzeri için: Kekik Servis için: 2 adet kırmızı soğan 1/2 demet maydanoz Tuz Pul biber Karabiber Hazırlanışı: Öncelikle servis için soğanları yarım ay şeklinde doğrayın.

 Elinizle ovalayın ve servis tabağına alın. Kıyılmış maydanoz, tuz, pul biber ekleyip, karıştırın. 1 yemek kaşığı Teremyağ’ı tavaya alın ve eritin. Üzerine eti ilave edin ve kısık ateşte 15 dakika kavurun. 1 yemek kaşığıTeremyağ daha ekleyin. Yağ eriyene kadar kavurmaya devam edin. Tuz, pul biber, karabiber..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites